Ahhoz, hogy a varroda kellőképp informált legyen a divatirányzatokat tekintve, a férfi divatot is maximálisan ismernie kell. Az öltözködés évszázadokon keresztül viselője rangját, és gazdagságát jelentette Európában. A ruha ilyen jellegű funkciója háttérbe szorult a modern kapitalista gazdaság, és a ruhák ipari termelése nyomán, mivel ezzel párhuzamosan a ruhák olcsóbbak lettek, és mindenki számára csupán a megjelenés lett az öltözködés fő célja.

Az egységes divatnak Európában Párizs volt a központja már a századfordulón is, így a férfi és a női divat uralkodó színtere is lett egyben. Nyílván a férfi divat nem nyújt elég szabadságot a tervezők asztalán, hisz számos sablontól el kell szabadulni, mégis mára a neves divatházak az öltöny, a zakó, és a nadrág párosától képesek elvonatkoztatni.

A férfi divatra ma nagyon jellemző, hogy olyat kell alkotni, ami viselhető minden férfi számára, és nem válik benne nevetségessé, de mégis belecsempész valami frissítő szabásvonalat a megjelenő kollekcióba.

Mára a férfi divat mindent megreformált, amit a férfi viseletben meg lehet, a pólótól, a farmerig, az öltönytől, az ingig, a kalaptól a sapkáig, a zakótól a téli kabátig, a nyakkendőtől, az egyszerű vagány sportos utcai viseletig.

Szalonunk, olyan varroda, ahol a férfi divatot messzemenőkig ismerő varrónők várják megrendeléseit, ha kell, segítenek az Ön stílusához szervesen illeszkedő szabásvonalak kialakításában.

Szalonunk azon varroda csoportjába tartozik, ahol a kedves ügyfél egyéni igénye, vagy a mindenkori férfi divat szabásvonala szerint varrjuk meg a kiválasztott ruhát.