A varroda, és a varrónői szakma egyik fontos alapja a kommunikáció az ügyféllel, és a személyes kapcsolat. Talán épp a ruhavarrás az egyetlen olyan rendelés, amit nem adhatunk le online. Itt szükséges a varroda, és a varrónők meglátogatása, hisz a méretre varrt ruhának épp ez a lényege, hogy precíz, pontos méretre készül.

Válassza szalonunkat, ha méretre varrt ruhát szeretne, hisz a mienk az a varroda, ahol nem kell a szükségesnél többször befáradnia személyes találkozóra. Ezért minden varroda bejáratot lépések szerint kezd a készruha varrásához.

A méretre varrás menete varrodánkban csupán öt (amennyiben szükséges), hat lépésből áll:

  1. első személyes találkozás és anyagválasztás
  2. fazonválasztás, tervezés
  3. méretvétel
  4. második személyes találkozás: első próba, betűzés, méretre igazítás
  5. amennyiben szükséges második próba – (személyes találkozás)
  6. harmadik személyes találkozás: az elkészült ruha végpróbája és átvétele

Ezeknek a lépéseknek a végeredménye az elkészült, tökéletesen passzoló ruházat, bármilyen fazonban, formában, típusban is készüljenek el.

Szalonunk az a varroda, amely minden munkájára garanciát vállal, anyagtól, ruhától, munkavégzéstől függetlenül. A mennyasszonyi ruhától, az egyszerű hétköznapi farmernadrágig minden esetben öt lépésben varrjuk meg kedvenc ruházatát.

Családias hangulatú szalonunk, az a varroda, ahol a precíz munkavégzés mellett, mindig kedves, előzékeny, segítőkész varrónők várják megrendelését.