Ruhavarrás, ruhaigazítás

Ruhavarrás kiszállással, valamint ruhaigazítás kiszállással szolgáltatásunk olyan lehetőség Önnek, amit bármikor igénybe vehet. Időre, percre pontosan kiszállunk az Ön által megadott helyre, legyen az az Ön otthona, irodája, munkahelye, és attól függően, hogy új ruhavarrást szeretne, vagy ruhaigazítást, felvesszük a rendelést.

A rendelés felvétele után sem szükséges Önnek egy lépést sem tennie, végezheti munkáját, élheti családi életét a megszokott módon, miközben szalonunkban folyik az Ön ruhájának a készítése. Ugyanis szolgáltatásunk nyomán ruhavarrás házhoz szállítással is működik, valamint ruhaigazítás házhoz szállítással.

Az elkészült, megigazított ruhadarabot ugyanoda vissza is szállítjuk, így megrendelőinknek szolgáltatásunk roppant kényelmes lehet. Nem kell semmi mást tennie, mint élni a lehetőséggel, és igénybe venni a ruhavarrás kiszállással, vagy a ruhaigazítás kiszállással szolgáltatásunkat. A ruhavarrás házhoz szállítással, és a ruhaigazítás házhoz szállítással szolgáltatás elég kényelmes ahhoz, hogy ne hagyja ki Ön sem.

Szolgáltatásunk 10 db feletti mennyiségnél kedvezménnyel párosul. Kiszállási díjaink 3000 Ft-tól indulnak km-től függően.