Szalonunk az a varroda, amely nem csak egyéni megrendeléseket tud teljesíteni, hanem bérvarrást is vállal. A bérmunkázás alapfeltétele a varrónői szakma maximális ismerete, az anyagban látott ruha azonnali felismerése. A szabásminták ismerete, kezelése, ha kell a varrást megelőző ruhatervezésben való aktív részvétel. Mindezeknek a feltételeknek szalonunk varrónői tökéletesen megfelelnek, így bátran vállalhatunk bérmunkázást, bármilyen ruházat szerint, bármilyen fazonban, és bármilyen stílusban.

A bérvarrást olyan egyedi ruhaszalonoknak, kisszériás üzleteknek, iparművészeknek, és divattervezőknek tudjuk ajánlani, akiknek fontos a megbízható, precíz munkavégzés, a határidők betartása. Nem utolsó sorban pedig, ha fontos számukra az olyan varroda, amely garanciát is vállal elkészült kollekcióira, akkor minket választ!

Szalonunk, az a varroda, amely minden gépi felszereltséggel rendelkezik ahhoz, hogy a bérvarrást fel tudja vállalni. Keressen bennünket bátran, ha szempont a sok éves ruhavarrási tapasztalat, ha szempont azoknak a munkáknak az összessége, amelyet a sok év alatt egyedi tervezés alapján varrtunk.

Ha Ön divattervező, válassza szalonunkat, mely az a varroda, ami képes szakmai múltja, és gépi felszereltsége révén anyagba önteni megálmodott terveit.

Ha Önnek egyedi ruhaszalonja van, minden darabot úgy varrunk meg, hogy az a vásárlónak közvetítse a kész ruha iránti mérhetetlen szenvedélyét.

Ha Önnek az a varroda kell bérvarrásra, amely minden téren minőségi kollekciót képes termelni, akkor szalonunkat választja.

Várjuk megrendelését, vegye fel velünk a kapcsolatot!