A varroda nem más, mint a ruhakészítés szentélye. Szabás, varrás, fércelés, ruhapróba, minden, amiből aztán tökéletesen passzoló, elegáns ruházat lesz. A varroda létjogosultságát ma már egyre több ember felismeri, hisz a készre varrt ruhának nincs párja. Nem csak egy személytelen vásárlás eredménye a ruházat, hanem a varroda családias hangulata jellemzi a kisebb műhelyeket, ahova szívesen betér az ügyfél megrendelni a méretre szabott-varrott ruháját.

Egy jól működő varroda, és a mi szalonunk filozófiája: kedvességgel, és precíz munkavégzéssel viszonyulni minden ügyfélhez, minden ruhaanyaghoz, s főleg a kész ruha feletti újra és újra megismétlődő öröm. Manapság már varroda, és varroda között is versengés folyik, mondhatnánk azt, hogy egy egészséges konkurálás van jelen, ami csak a legjobbakat képes fenntartani. Örömmel jelenthetjük, hogy szalonunk bizalommal nevezhető, és sorolható az életképes varroda csoportjába.

Varrónőink számára elsősorban a tökéletes munkavégzés, a pontosság és a megbízhatóság az elsődleges szempont. Akkor is, ha a varroda kész ruhakészítést vállal, akkor is, ha különféle ruhaigazításokat, vagy ruha átalakításokat, esetleg ruhajavításokat vállal, mert minden munkánkra garanciát vállalunk.

Ez a garanciavállalás a biztosíték arra, hogy szalonunk az a varroda, ahol minden ruha a szakma iránti megbecsülésből készül.

Szalonunk az a varroda, ahol az Ön igényei szerint varrjuk meg ruháját, legyen az szoknya, nadrág, öltöny, alkalmi ruha, kabát, sportosabb dzseki, mellény, legyen az bőr, vagy irha, legyen az szövet, vagy len, selyem, vagy farmer.

Szalonunk az a varroda, ahol a legmodernebb gépi felszereléssel várjuk Önt, ha a méretre varrt ruha varázsát szeretné megtapasztalni. Amennyiben a megvásárolt kész ruházaton átalakítást szeretne végeztetni, szalonunk, az a varroda, amely tökéletes választás lehet minden ruhajavítási, ruha átalakítási munkához.

Családias hangulatú szalonunk, az a varroda, ahol a precíz munkavégzés mellett, mindig kedves, előzékeny, segítőkész varrónők várják megrendelését.